Zašto proslaviti rođendan u Escape Room Play?

zašto proslaviti rođendan u escape room play

Rođendani su uvek zabavni i uzbudljivi! Ali, planiranje može biti pravi izazov. Treba pronaći zabavu i aktivnost u kojoj će svi učestvovati i dobro se provesti! Zato je tu za Vas Escape Room Play! Na vama je samo dobro da se provedete a mi ćemo učiniti da Vaš rođendan ostane svim zvanicama u dugom lepom sećanju.

Šta je bekstvo iz sobe uopšte?

Escape Room je igra koja vas vodi u sasvim nov svet zabave. Bez obzira na zadatke i misiju koje nose naše SOBE, imate priliku da pobedite i budete heroj priče. Kada odaberete vašu avanturu, ona će trajati u svakoj od soba sat vremena dok ispunjavate zadatke i rešavate misterije. Najbolje rečeno, u sobi za bekstvo će cela vaša ekipa uživati jer ćete zajedno rešavati zadatke i svi će se dobro zabaviti! 

srecan rodjendan escape room beograd
Proslavite rođendan rešavajući zadatke i misterije sa vašim prijateljima!

Pitate se: Zašto će se mojim prijateljima svideti baš ovakva proslava rođendana?

Jednostavno je – zato što je potpuno drugačije i novo iskustvo. Ako su vam dosadile proslave po igraonicama, bioskopima, rastoranima, Escape Room Play je idealno mesto da Vaša proslava rođendana ove godine bude skroz drugačija, uzbudljiva i zabavna!

Šta escape room čini toliko zabavnim?

Proslava rođendana u našim prostorijama je zabavna jer donosi potpuno novi nivo zabave, i svi Vaši prijatelji i porodica imaju priliku da zajedno rešavaju zadatke i da budu heroji priče. Da li ste dobri u primećivanju znakova, u rešavanju kodova ili pronalasku skrivenih stvari? Onda je ovo sigurno pravo mesto za vas i vaše prijatelje.

deca proslavljaju rodjendan
Escape Room Play je idealno mesto da Vaša proslava rođendana ove godine bude skroz drugačija, uzbudljiva i zabavna!

Rođendanske uspomene traju ceo život!

Sigurno će se pamtiti Vaš rođendan proslavljen u Escape Room Play. Kroy zabavu i avanturu ćete naučiti da verujete svojim prijateljima i cenićete njibove veštine i kvalitete. Zajedno ćete raditi na rešavanju tragova i otkrivanju misterije u našim sobama:

Nakon igara ćete se još više zbližiti sa vašim prijateljima  i imaćete nešto za pamćenje godinama! 

Kako zakazati rođendan?

Vrlo lako! Možete nas pozvati na  065 570 5602 ili pogledajte naš website za više informacija o proslavama rođendana i paketima koje nudimo!

Leave a Comment