Godina Nezaboravnih Avantura: Escape Room Play Izražava Zahvalnost Klijentima za Fantastičnu 2023

escape room play beograd

Dok se 2023. godina polako spušta zavesa, u Escape Room Play-u osvrćemo se na 12 meseci uzbudljivih avantura, izazova i nezaboravnih iskustava. Sa srcem punim zahvalnosti, želimo da podelimo sa vama, našim dragocenim klijentima, refleksije ove neverovatne godine i zahvalimo vam se na podršci koja je učinila sve ovo mogućim.

U svetu punom zagonetki i misterija, vi ste bili ključni igrači koji su doprineli magiji naših soba. Svaki smeh, uzbuđenje, i uspešno rešena zagonetka u našim sobama “Mrtvačnica”, “Ne Diši”, “Joker”, i “The Nun”, doneli su ne samo radost vama, već i nama, timu koji stoji iza Escape Room Play-a.

Ovo je priča o 2023. godini u Escape Room Play-u – godini koja je bila ispunjena izazovima, inovacijama i, što je najvažnije, zajedništvom i entuzijazmom. Hvala vam što ste deo naše avanture.

Sobe koje su osvojile vaša srca u 2023. godini

Naš Escape Room Play bio je dom nekih od najinovativnijih i najuzbudljivijih igara ove godine. Predstavljamo četiri izuzetne sobe koje su osvojile srca naših igrača:

  1. Mrtvačnica: Ova soba je bila pravi hit među avanturistima koji traže mračnu i napetu atmosferu. Zagonetke su bile izazovne, a tematska postavka sobe je igračima pružala autentično i uzbudljivo iskustvo.
  2. Ne Diši: Savršen spoj napetosti i izazova, “Ne Diši” je testirala veštine timskog rada i brzog razmišljanja. Igrači su bili oduševljeni jedinstvenom kombinacijom straha i zabave.
  3. Joker: Kao jedna od najnovijih dodataka, soba “Joker” brzo je postala omiljena među igračima. Maja S. je rekla: “Nova soba Joker je vrhunska. Sve pohvale. Posebne pohvale za osoblje. Svi su jako komunikativni, ljubazni, srdačni i ozbiljne legendice 🍀🍀🍀”.
  4. The Nun: Ova soba je pružala jedinstvenu misterioznu atmosferu, sa zagonetkama koje su izazivale i najiskusnije igrače.

Recenzije Igrača

Naši igrači su bili presudni u ocenjivanju iskustava u našim sobama. Evo nekih od njihovih utisaka:

  • Aleksandar Đorđević je proslavio 12. rođendan svog deteta u Play-u: “Proslavljali detetu 12. rođendan u Play-u. Sobe odlične. Deca oduševljena. Čak su nam izašli u susret i prebacili jednu grupu dece koja su se uplašila u drugu sobu. Sve pohvale i preporuke!!!”
  • Danijela Anić je pohvalila našu uslugu: “Deca su oduševljena. Momci koji rade su preljubazni i profesionalni. Odlično je za proslavu rođendana dece svih uzrasta, a i odraslih. 😊 Sve pohvale!”
  • David Đukić je bio impresioniran svim sobama: “Bilo je odlično, sve sobe su brutalne, ljudi koji rade su baš kulturni i trude se da vam učine igre što zanimljivijim, ambijent u svim sobama je savršen što dodatno ubacuje igrače u temu sobe još dublje, sve preporuke!”

    Za još sjajnih recenzija naših igrača, pogledajte OVDE.Srecnu Novu Godinu zeli Escape Room Play

Radujemo se novoj godini!

2023. godina bila je fantastična za escape room igrače i entuzijaste. Ponosni smo što smo bili deo ove avanture, i radujemo se novim izazovima i iskustvima koja nas čekaju u budućnosti. Vaša podrška i entuzijazam su ono što nas pokreće. Hvala što ste sa nama delili ove nezaboravne trenutke.

Leave a Comment