Naši vodiči savetuju: Kako rešiti misteriju i pobeći iz sobe?

rešiti misteriju i pobeći iz sobe escape room play

Zdravo, da li ste spremni da zaigrate igru u našem Escape Room Play? Da biste dobili prave savete kako rešiti misteriju i pobeći iz sobe na vreme naši vodiči za igre Vam donose korisne savete! Oni su ti koji Vas pozdravljaju kada uđete u sobu, daju vam instrukcije i vode vas tokom cele igrice i daju vam pomoć i nagoveštaj kada neki zadatak ne možete da rešite. Niko bolje od njih ne zna kako da pobedite igru i da izađete iz sobe za manje od 60min! 

Ako ste spremni da sa Vašim društvom zaigrate naše sobe Mrtvačnica ili Ne disi, saveti koji vam donosimo će vam olakšati i dati smernice za naše igre.

tragovi će pomoći kako rešiti misteriju i pobeći iz sobe
Dobro gledajte tragove i komunicirajte sa timom.

Savet broj 1: Obavestite ceo tim o onome što pronađete

Prvi korak u svakoj sobi za bekstvo jeste pretraga sobe. Pretražite je temeljno, i pronađite sve što možete ali komunicirajte sa svojim saigračima. “Mnogo ćete lakše rešiti zagonetke ako igrate kao tim, i izbeći ćete mogućnost da rešavate zadatak koji je vaš saigrač možda već rešio” – kaže nam vodič za igre Stefan. Samo timovi koji dobro komuniciraju o svemu što pronađu imaju najveće šanse za uspeh! Ne zaboravite da vaša komunikacija započinje istog trenutka kada sat krene da otkucava. Zato čim pronađete neki deo slagalice, ključ ili neki broj, glasno viknite vašem timu i dajte im do znanja šta se našli, dodao je Stefan.

Savet broj 2: Dobro organizujte zagonetke i sve što pronađete u sobi za besktvo

Rešiti misteriju i pobeći iz sobe je moguće samo ako dobro pratite zadatke i organizujete zagonetke tako da ne gubite mnogo vremena. Šta to znači? To znači da je lako zaboraviti trag koji još uvek niste rešili pa je dobro sve što nađete od tragova da stavite na vidljivo mesto jer će vam taj trag sigurno postati važan u daljem toku igre. Ako prelazite iz sobe u sobu, ne zaboravite da poneste tragove sa sobom, možda baš oni budu konačno rešenje.

Savet broj 3: Ne trošite vreme stojeći, tražite tragove!

“Nemojte gubiti vreme samo stojeći, od momenta kada uđete u sobu odmah krenite da tražite tragove dok ne nađete neki, i ovo važi za sve članove tima” – kaže Dejan, jedan od vodiča i vlasnik naših soba za bekstvo. “Samo stajanje 5 minuta ne donosi ništa a može da vas “košta” izlaska iz sobe na vreme – ovo je zaista najbolji način kako rešiti misteriju i osigurati beg iz sobe, ako se odmah posvetite traženju” – dodao je. U slučaju da vam baš zapne u traženju traga, uvek možete da se oslonite na naše vodiče i da im zatražite pomoć i nagoveštaj koji može da vas pogura i ubrza igru.

 

Najbitniji Savet: Uživajte, dobro se zabavite i nemojte odustati!

Mnogi timovi, pogotovo ako prvi put igraju bekstvo iz sobe, imaju tendeciju da se uplaše, budu haotični pod pritiskom da što pre izađu iz sobe. Složićemo se da jeste vaš cilj da napustite sobu što pre možete ali to ne znači da treba da zaboravite da uživate. “Escape Room Play i ceo naš tim želi da se prvo svi dobro zabavite i da doživite uzbudljivo iskustvo u našim sobama Mrtvačnica i Porodično blago” – poručuje vam suvlasnik igara Danijel uz poziv da posetite naše sobe i proslavite rođendan u Borči na drugačiji način ili provedete zabavno vreme sa najdražima. Ne zaboravite da:

 • Komunicirate sa svojim timom
 • Ostanete dobro organizovani
 • Verujte našim vodičima za igre
 • I najbitnije, ludo se zabavite i uživajte!

Sigurni smo da će vam ovi saveti pomoći da rešite misteriju i pobegnete iz sobe. Ako želite da probate neku od naših igara, posetite nas na lokaciji Bratstva i Jedinstva 2g, Borča, u tržnom centru Stop Shop, ili nas pozovite odmah sada i rezervišite vaš termin za igru sa prijateljima, kolegama ili porodicom. Čekamo vas!

 

Comments(2)

 1. Наташа

  Predivno provedenih sat vremena sa porodicom. Smejali smo se i prepričavali događaje naredna dva dana. Topla preporuka za lepu zabavu.

  • Escape Room Play

   Hvala mnogo na pohvalama! Drago nam je da ste se lepo proveli i zabavili! Vidimo se u nasim novim sobama! Vas Escape Room Play

Leave a Comment