Tim Bilding: Zabava Za Vaš Tim u Escape Room Play

tim bilding u escape room play

Bez obzira da li je Vaš tim nov ili sarađujete godinama, tim bilding je šansa da se izvučete iz kancelarija i dobro se zabavite sa kolegama. Ako želite totalno drugačije i novo iskustvo, Escape Room Play Vam nudi pravu uzbudljivu zabavu! Bekstvo iz sobe je savršena aktivnost za Vas, a evo i zašto.

tim bilding escape room beograd
Prava zabava za Vaš tim u Escape Room Play!

1. Pronađite snage i slabosti Vašeg tima

Najvrednije stvar tim bildinga jeste povezivanje kolega ali i otkrivanje svih snaga i slabosti Vašeg tima u celini. Tim bilding omogućava da otkrijete svoje prednosti i da ih iskoristite u zabavi. Igrajući escape igrice u našim sobama odlična je šansa da otkrijete sve prednosti i mane komunikacije unutar Vašeg tima. U slučaju da Vaš tim ima nedostatke u komunikaciji koje već sad primećujete, Escape Room Play će Vam kroz igru pomoći da zajedno timski rešite zagonetke i pobegnete iz sobe za manje od 60 min.

2. Naučite da bolje komunicirate sa Vašim timom

Komunikacija je ključna za uspešan tim. Bilo da prolazite zajedno određeni projekat, vodite sastanak ili pomažete jedni drugima za bitnu prezentaciju, komunikacija je ključ uspeha! Escape igrice mogu da Vam pomognu da razvijete bolje veštine komuniciranja i slušanja Vašeg kolege i celokupnog tima. U našim sobama Mrtvačnica i Ne disi, kroz rešavanje niza zadataka i misterije, Vaš tim će još bolje naučiti da sarađuje da bi došli do cilja i pobegli iz sobe na vreme.

timski rad
Vratite se u kancelariju srećniji nakog dobrog tim bildinga u Escape Room Play.

 

3. Dobro se zabavite!

Osim što ćete kroz igre naučiti da bolje komunicirate i da uvidite sve prednosti i mane Vašeg tima, ono što je najvažnije za jedan tim bilding jeste dobra zabava! Rešavajući zagonetke, misterije i zadatke, Vaš tim će se ludo zabaviti i doživeti iskustvo kakvo ne može ni na jednom drugom mestu. Escape Room Play će za Vaš tim organizovati doček uz jelo i piće, tako da Vam celokupan doživljaj bude kompletan. Naši vodiči će voditi igru davajući savete i pomoći će Vam da se dobro zabavite i da Vam ovaj tim bilding ostane upamćen kao pravi adrenalinski doživljaj.

Pozovite nas na: +381 65 570 5602 i Zakažite Vaš tim bilding još danas! Let’s play!

 

 

Leave a Comment